GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens
Online zichtbaarheid - je boodschap verslaat je angst

Wat is groter: je boodschap of je angst?

Dat is de vraag die je je moet stellen als je bang bent voor online zichtbaarheid. Want een stevige boodschap die je tot in je tenen voelt, laat geen ruimte voor angst. Over mijn online zichtbaarheidsreis.

De drieslag - de kracht van 3

De drieslag: de kracht van 3

Geloof, hoop, liefde. Steen, papier, schaar. Vrijheid, gelijkheid, broederschap. 3 werkt altijd. Lees hier hoe jij de drieslag kan inzetten in je teksten. Met verrassende voorbeelden.

Wanneer kan je het beste iets delen op social media? Overzicht LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter

Infographic: De beste tijd om te posten op social media [2021]

Je zichtbaarheid op social media hangt niet alleen af van WAT je post, maar ook van WANNEER je post. Wat is de beste tijd om te posten op social media? En wat is de beste tijd voor jouw bedrijf? Tip: bewaar de infographic!

Jaarthema of Woord van het Jaar

Kies een Woord van het Jaar om je doelen te bereiken

Wat wordt jouw jaarthema of Woord van het Jaar? Je kan er je intentie voor het nieuwe jaar mee neerzetten. Mijn thema is: dansen in plaats van rennen. Ik ben benieuwd naar jouw woord!

Tegenstelling trekt de aandacht

De schrijfcoach die niet van schrijven houdt

Mocht je nou denken: huh? Ja, dat is ook precies de bedoeling. Met een (schijnbare) tegenstelling kan je de lezer wakker schudden. Goedemorgen!

Mindset van een ondernemer - Think BIG

3 veilige uitspraken om je (nooit meer) achter te verstoppen

Weet je wat pure schijnveiligheid en schijnheiligheid is? Schijn-bescheidenheid. Ik heb er jaren aan ‘meegedaan’. In dit artikel 3 uitspraken die ik heb geschrapt. Een blog over de mindset van een ondernemer.

Gevleugelde uitspraak als anekdote voor je blog

Geef je blog vleugels

Gevleugelde uitspraken: welke familie heeft ze niet? Voor jou klinken ze misschien intussen afgezaagd, maar voor jouw klant zijn ze nieuw. Een gevleugelde uitspraak is een mooie kapstok voor je blog. Met 2 voorbeelden.

Zichtbaarheid - Interview Véronique Prins

Zichtbaarheid: de liefde moet van 2 kanten komen

Als ondernemer moet je zichtbaar zijn. Maar zelfs zichtbaarheid draait niet om JOU. Is dat wel zo, dan LIJK je zichtbaar, maar levert het je niks op. Over een vaak vergeten pijler van zichtbaarheid.

Wat je van golf kan leren over marketing en sales

Marketing en sales: golf voor dummies

Marketing en sales zijn niet hetzelfde. Je marketing is de 1e slag tegen de golfbal. Sales is de bal in het putje krijgen. Kijk uit dat je niet te snel met verkopen begint. En weet: goede marketing maakt verkopen makkelijker.