GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens
Wat je van golf kan leren over marketing en sales

Marketing en sales: golf voor dummies

Marketing en sales zijn niet hetzelfde. Je marketing is de 1e slag tegen de golfbal. Sales is de bal in het putje krijgen. Kijk uit dat je niet te snel met verkopen begint. En weet: goede marketing maakt verkopen makkelijker.

Zakelijk bloggen in de zomer

5 redenen om geen blogstop in te lassen in de zomer

Veel ondernemers zetten hun marketing in de zomer op een laag pitje. ‘Je bereikt toch niemand’, Maar klopt dat? Dus is een blogstop in de zomer een goed idee? In elk geval niet voor je business!

Website beveiligen (Wordpress en andere systemen)

10 tips om je website akelig goed te beveiligen

Je website beveiligen… ooit werk van gemaakt? Of doe je dat pas nadat-ie een keer is gehackt? In dit artikel een aantal simpele veiligheidsmaatregelen. Ook voor non-technies

Bloggen voor webshop of e-commerce

Waarom bloggen voor je webshop?

Ik zie maar weinig webshop-eigenaren bloggen. De meeste denken dat een blog ze niets oplevert. Jammer! Daarom in dit artikel: waarom je zéker moet bloggen als je een webshop hebt.
De 5 voordelen

Google Alerts instellen voor je blog

Google Alerts instellen: altijd op de hoogte!

Google Alerts instellen is een fluitje van een cent, en superhandig! Zo weet je altijd wat er speelt in jouw vakgebied en kan je je online imago in de gaten houden. Ook leveren Google Alerts input voor blogs en andere content! Slimme tips voor het gebruik van alerts.

Online marketing machine

Waarom bloggen soms inderdaad niet werkt

Als bloggen niet zorgt voor groei van je mailinglijst en extra volgers op social media, dan gaat er iets niet goed… En nee, meestal ligt dat niet aan de artikelen maar aan het totaalplaatje van je online marketing. The Big Picture!

Content recyclen hergebruik

Blogartikelen hergebruiken doe je zo!

Je kan op allerlei manieren blogartikelen hergebruiken. Content recyclen is onderdeel van een goede contentstrategie. In dit artikel 8 manieren om oude blogs opnieuw in te zetten. Je verandert alleen de vorm.

Esther van Berk over video gebruiken in je zakelijke blog

Expert-interview #2: ‘Blog en video kunnen elkaar aanvullen en versterken’

“Video maakt het enthousiasme zichtbaar dat mensen mooi maakt.” Een gesprek met Esther van Berk over video, cameravrees en video inzetten voor je zakelijke blog. Bekijk het interview.

14 voordelen van zakelijk bloggen

Een blog beginnen voor je bedrijf? 14x JA

Bloggen kost tijd en energie. En wat levert het op? Als je dat niet weet, waarom zou je dan een blog beginnen of zakelijk bloggen volhouden? Ik laat je zien hoeveel impact een zakelijke blog heeft op je bedrijf. 

En op jou!