GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens
open rate nieuwsbrief verhogen

36% hogere open rate nieuwsbrief met 1 simpele actie [casestudy]

E-mailmarketing zorgt voor goede resultaten. Maar toch vond ik het jammer dat veel mensen m’n mail niet openen. Tijd voor een experiment om die open rate te verhogen.

(meer…)
Facebook afmetingen mobiel en desktop

Afmetingen omslagfoto Facebook en andere FB plaatjes [update 2020]

De Facebook omslagfoto (cover) van pagina’s, profielen en groepen hebben verschillende afmetingen. Ik zet alle afmetingen van alle soorten plaatjes op FB voor je op een rij. Voor een strakke look… [update 2020]

Populairste artikelen Business Blog School

Top-5 best gelezen blogs jan-juni

Vakantietijd betekent misschien wel dat je juist méér tijd hebt om wat blogs te lezen en wat handige tips op te doen. Daarom een overzicht van de best gelezen blogs. Januari-juni 2019.

Motivational quotes - wat moet je ermee

Hoe levend of dood is de motivatie quote?

Sommige ondernemers krijgen de rillingen van ‘motivatie quotes’, andere plaatsen elke dag een inspirerend citaat op social media. Tja, wat is dan een handige aanpak? Ik zocht het uit.

Dean Jackson e-mailmarketing gaat over NOW en NOT NOW

5 ongebruikelijke lessen van Dean Jackson over e-mailmarketing

Dean Jackson is een van de grootste e-mailmarketing experts ter wereld. Gisteren mocht ik live met de marketing-boeddha (zoals-ie ook wel wordt genoemd) sparren. Ik deel de belangrijkste inzichten met je. Laat weten of dit je aanspreekt!

Promoot je blog met een teaser teaser of blogtrailer

Promoot je zakelijke blog met een teaser video

De meeste ondernemers promoten hun blogs op social media met een kort tekstje en een link. Je kan ook met een teaser video kijkers doorsturen naar je zakelijke blogs.

Lees hoe simpel een teaser video maken kan zijn!
Free publicity met je blog

Expert-interview #1: ‘Journalisten zijn net mensen’

Met bloggen vergroot je je expertstatus in de ogen van potentiële klanten. Je vergroot ook de kans op free publicity, want journalisten zijn altijd op zoek naar interviewkandidaten. Gesprek met een media-expert.

Vergroot je bereik op Facebook

Hoe je je bereik op Facebook vergroot (video)

Een like op een Facebook-bericht is leuk. Maar om je bereik op Facebook te vergroten, heb je paginalikes nodig. Ik laat je zien hoe je een like op een post ‘omzet’ in een paginalike. Bekijk de video.