GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens
Online zichtbaarheid - je boodschap verslaat je angst

Wat is groter: je boodschap of je angst?

Dat is de vraag die je je moet stellen als je bang bent voor online zichtbaarheid. Want een stevige boodschap die je tot in je tenen voelt, laat geen ruimte voor angst. Over mijn online zichtbaarheidsreis.

De drieslag - de kracht van 3

De drieslag: de kracht van 3

Geloof, hoop, liefde. Steen, papier, schaar. Vrijheid, gelijkheid, broederschap. 3 werkt altijd. Lees hier hoe jij de drieslag kan inzetten in je teksten. Met verrassende voorbeelden.

Wanneer kan je het beste iets delen op social media? Overzicht LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter

Infographic: De beste tijd om te posten op social media [2021]

Je zichtbaarheid op social media hangt niet alleen af van WAT je post, maar ook van WANNEER je post. Wat is de beste tijd om te posten op social media? En wat is de beste tijd voor jouw bedrijf? Tip: bewaar de infographic!

Gevleugelde uitspraak als anekdote voor je blog

Geef je blog vleugels

Gevleugelde uitspraken: welke familie heeft ze niet? Voor jou klinken ze misschien intussen afgezaagd, maar voor jouw klant zijn ze nieuw. Een gevleugelde uitspraak is een mooie kapstok voor je blog. Met 2 voorbeelden.

Reageer op de inhoud en niet op taalfouten

Voor alle muggenzifters… lang leve de spelfout

Een tekst moet verzorgd zijn, maar spelfouten maken we allemaal. Dus stoere ondernemer: blijf je mooie verhalen en kennis delen. En lieve lezers: reageer op de inhoud en niet op de spelfout. “Know when to shut up” 🙂

Je weggever promoten op website en social media

20+ manieren om je weggever te promoten

Heb je al een mailinglijst? Zo niet, ga dat zéker doen. Met een aantrekkelijke weggever of freebie bouw je sneller je mailinglijst op. En je kunt op meer plekken dan je denkt je weggever promoten. Een video met 20+ ideeën.

Bloggen in coronatijd

Zakelijk bloggen in coronatijd: 3 tips

Veel ondernemers zijn super creatief. Soms schieten ze daarin door, zodat je ze bijna niet meer herkent… Andere ondernemers herken je ook niet meer, omdat je niets van ze hoort. 3 manieren om herkenbaar te blijven.

Top-5 meest gelezen artikelen 2019

Top-5 blogartikelen 2019

De beste wensen voor 2020 voor jou en je bedrijf. Mocht je de populairste blogartikelen van 2019 gemist hebben, dan hier nog even de top-5. Enne, let even op mijn schaamteloze oproep bij nummer #5. Bloos bloos… 🙂

Spreektaal schrijven of conversational writing

Spreektaal schrijven is dé manier om je lezer aan te… ehh, spreken

Wil je dat de lezer jouw blog leest en in actie komt? Dan moet je zorgen dat je de lezer aanschrijft aanspreekt. In deze blog een aantal tips om aanSPREKENDE spreektaal te schrijven. Ofwel: conversational writing.