GRATIS en al 2500+ keer gedownload Mijn 39 beste tips over zakelijk bloggen

In de privacyverklaring lees je hoe Business Blog School omgaat met je gegevens

Referenties

Alles van het schrijfprogramma ‘Denken op Papier’ droeg bij aan het totaalplaatje. De fijne groepssessies, de 1-op-1-momentjes, het contact in de Facebook-groep. Ik heb echt mijn onzichtbaarheidsmantel afgeworpen en sta voor wat ik aanbied. Ik vind steeds beter m’n eigen weg en mijn eigen stem. Daarnaast sta ik veel steviger in m’n schoenen en gaat het schrijven voor mijn eigen kanalen me véél makkelijker af. En mijn weggever heeft me onwijs veel inspiratie gegeven. Zonder ‘Denken op Papier’ zat ik nu nog steeds te klooien met net-niet-blogs, had ik geen maillijst en bleef ik mezelf afremmen. En had ik niet zulke mooie mensen ontmoet. Lieve Jessie, bedankt voor de afgelopen maanden!

Bregje Boer, tekstschrijver bregjeboer.nl

Lees tekst van de video >>

Hugo Bakker, hugobakker.com

Ik heb enorm genoten van je schrijfworkshop. Je hebt me echt (weer) in contact gebracht met mijn hart en met mijn verlangen voor mijn bedrijf. Heel mooi om van daaruit te gaan schrijven. Dat deed ik al, maar vanaf nu vast met nog meer plezier en inspiratie.

Martine Voskuil, voskuillevenskunst.nl

Martine Voskuil, Voskuil Levvenskunst

ik volg bij Jessie aanSPREKENDE teksten… wouw wat is dat verhelderend en zet je weer volledig aan het denken, maar…

Geplaatst door Ruby Brands op Woensdag 30 december 2020

Reviews op Facebook

Ik heb bij Jessie een website review laten doen. De review zelf, maar ook de sparringsessie daarna, was ontzettend waardevol. Wat fantastisch om niet alleen de puntjes op de i te zetten waar het om technische zaken gaat, maar ook inhoudelijke waardevolle feedback te krijgen. Erg inspirerend, en niet onbelangrijk, Jessie is een heel plezierig persoon om mee te werken.

Anneke van der Voort, pr-minded.nl

Anneke van der Voort, PRminded.nl

Ik heb door het 12-weken schrijfprogramma ‘Denken op Papier’ anders leren kijken naar marketing. Ik ben in beweging gekomen en geïnspireerd, ook door het contact met de andere deelnemers. Ik mag nog meer gaan oefenen in het vertellen op papier, al begin ik me zekerder te voelen. De online modules zijn tof. De filmpjes zijn helder, met goede voorbeelden. Je hebt me met jouw feedback doen inzien dat ik minder ‘voorzichtig’ mag zijn in mijn teksten; gewoon zeggen waar het op staat. Daarnaast heeft het schrijven in flow geholpen om dingen van me af te schrijven. Wat ik meeneem, is #allesisok, en dat ik ook mag beginnen als ik het einde nog niet kan zien. Gewoon doen en gaan… niet alleen met schrijven maar ook met andere dingen.

Ada Verkade, buitencoach stepbystep.icu

Je schrijfworkshop was super waardevol en inspirerend. Het is echt een doorbraak voor mij om vrijer te zijn met online content delen.

Geert van Wijk MSc. the Happy Habits Coach

Heel professioneel en waardevol. Ook 1-op-1 heel prettig en inspirerend.

Marieke van Ginkel, mariekevanginkel.nl

Marieke van Ginkel

Ik had behoefte aan meer richting. En die heb ik gekregen! Jessies kritische aanpak werkt heel verhelderend.

Hessel Frings, moeitelozemanager.nl

Hessel Frings